Billiet Lisa-Marie

Biografie:

De beproevingen waarmee we in ons dagelijks leven geconfronteerd worden vormen de basis en de inspiratie voor mijn werken.
Specifieke karaktereigenschappen kunnen we vaak vergelijken met deze van dieren. Onbevreesdheid, bijvoorbeeld, als van een tijger of denk maar eens aan de aaibaarheidsfactor van een koala. De ogen spelen hierbij een belangrijke rol. Men zegt weleens dat de ogen de spiegels van de ziel zijn. Zij hoeven geen woord te zeggen en brengen toch een boodschap over in één veelzeggende blik.

Ook ik werd geconfronteerd met een moeilijke periode in mijn jonge leven.
Die gevoelens heb ik leren verwerken op canvas. Deze werken zijn voor mij een hulpmiddel geweest om mijn gevoelens te uiten. Elk schilderij toont een diepgewortelde emotie die ik op deze manier van me “af kon schilderen”. Ik droogde als het ware mijn tranen met natte verf.

Uiteindelijk kwam ik tot het besef dat ik deze gevoelens een plaats moest geven op canvas om ze achter te kunnen laten en vooruit te gaan. De zoektocht in mezelf ging verder. Ik verwees in mijn volgende schilderijen naar de dierlijke eigenschappen die ik in mezelf terugvond en de
transitie naar een nieuwe ik.
In deze zoektocht ontdekte ik dat het antwoord op mijn vraag om te groeien eigenlijk zeer simpel is.

Liefde.

De nieuwe ik zoekt het licht in haarzelf. Komt tot het besef dat niet elke gevecht moet gevochten worden en kiest het pad van de liefde om vooruit te gaan.

Contactgegevens:

    • E-mailadres: lisamariebilliet@hotmail.com
    • Gsm-nummer: 0496 18 24 75
    • Website: www.acrylicartlisamarie.be
    • Facebook: Acrylic Art Lisa-Marie
    • Instagram: @acrylicartlisamarie